Home / Om Meg

 

 

http://kulturentusiastene.no/

Hei der alle kunst- og kulturglade nordmenn! Jeg heter Petter, jeg er 38 år og jeg har bodd og jobbet i London de siste 8 årene.

Jeg jobber i marketingavdelingen hos en middels stor, engelsk bank og mine hverdager går stort sett med til å selge kredittkort og forbrukerlån. Jeg er meget fornøyd med min jobb, men livet byr jo også på andre fornøyelser. Min store fornøyelse de siste årene er teater og spesielt; opera.

Det var tilfeldig at jeg ble interessert i opera og jeg må innrømme at det overasket meg noe, jeg har ellers vært interessert i ting som fotball og puber etc. Etter en kampanje hvor vi markedsførte en ny type kredittkort sammen med et nytt låneprodukt, ble vi invitert i operaen, i Covent Garden. Jeg var ikke akkurat entusiastisk, men følte meg forpliktet til å stille opp, heldigvis!

Vi så en forestilling av La Boheme og jeg satt som bergtatt fra begynnelse til slutt! Etter denne opplevelsen ble jeg rett og slett forelsket i opera og teater. Jeg har sett mange forestillinger og brukt mye tid på å lese om teater- og operahistorie og nå vil jeg gjerne prøve å la min fascinasjon smitte over på deg!