Home / Hvordan tjene penger på en WordPress blogg?

 
Hvordan tjene penger på wordpress blogg

Lyst til å vite hvordan du kan tjene penger på en wordpress blogg? Les videre!

Drømmen om å kunne tjene penger på å gjøre det man liker aller best er en drøm for de aller fleste. Drømmen kan naturligvis bli virkelighet men det krever at man legger hele sin sjel og vilje i arbeidet. Det er svært mange som blogger i Norge i dag, men spørsmålet mange stiler seg er: hvordan tjene penger på en WordPress blogg?

Dette skal vi forsøke å gi deg svaret på i denne artikkelen, og vi vil utvide den etter hvert som vi skaffer oss ny kunnskap om dette spennende temaet.

Starte blogg: tips

Hvis du virkelig går med dine egne planer om å starte din egen WordPress blogg så vil vi anbefale deg å kjøpe ditt eget domenenavn. Grunnen til å vi hele tiden refererer til ‘WordPress blogg’ er rett og slett fordi dette er et publiseringssystem som fungerer utrolig bra!

Et publiseringssystem er rett og slett det systemet som sørger for å få innholdet du skriver ut på nettsiden din, og her fungerer WordPress utmerket – om vi må få være så beskjedne å si det!

Men altså: start med å kontakte en leverandør av webhotell slik at du kan kjøpe deg ditt eget domene. Et eksempel på en slik kan for eksempel være One.com. Der kan du søke etter ledige domenenavn som passer temaet på bloggen din og du kan dermed være i gang før du vet ordet av det. One.com vil også kunne hjelpe deg med å installere WordPress slik at du kan komme i gang med bloggingen, og dermed forhåpentligvis også med å tjene penger på bloggen din!

Hvor mye tjener en blogger?

Hvor mye en blogger tjener henger sterkt sammen med hvor mange lesere bloggeren har. Mange lesere betyr som regel muligheter for gode inntekter – men det er akkurat dette som er utfordringen. Hvordan skal man skaffe seg mange lesere? Dette er ingen enkel sak, og når man først har klart det er mulighetene for å tjene penger på bloggingen tilstede.

Du må derfor skrive innhold som engasjerer, men det er samtidig viktig at du skriver om noe som du brenner for. Å dele bilder av temaet som du er opptatt av og kanskje lage en liten Youtube-kanal vil kunne gjøre mulighetene dine enda større. Start med å dele blogginnleggene dine i sosiale medier, og plutselig har du publisert noe som tenner en gnist hos folk – og da kan den bli delt, og før du vet ordet av det har du fått deg en trofast følgesskare.

Det er ofte litt tilfeldigheter involvert i hvem som slår gjennom og hvem som ikke gjør det, men det handler først og fremst om å være utholden og stå på for å komme seg opp og fram.

Husk: på internett er alt mulig!

Måter å tjene penger på

Videre her på siden skal vi skrive litt om hva du kan gjøre som kan gi deg en inntekt fra bloggingen din, men som sagt: dette er ikke et bli rik i en fei-opplegg. Hvis du er ute etter en måte å bli raskt rik på har du kommet til feil plass.

Ikke la deg lure av bilder med dyre biler, herskapshus eller folk som jobber på stranden. Hver og én av disse er rett og slett lureri, og du kommer til å kaste bort tiden og pengene dine på kursene du må kjøpe fra disse folkene.

Til forskjell fra andre slike sider så er dette en omfattende guide som viser deg hvordan du kan tjene penger hjemmefra på lovlig vis, og da ved å bruke blogging og WordPress. Mange av disse metodene krever både investering i tid og/eller penger for å komme i gang. Så lenge du er villig til å legge den nødvendige innsatsen til grunn så vil du kunne høste av det du sår.

Før du kan begynne på disse metodene er du nødt til å ha en din egen WordPress-blogg. Vi fortalte deg tidligere at du kan få dette gjort hos One.com – og det er noe vi virkelig anbefaler. Denne gjengen vet virkelig hva de driver med og yter fantastisk service til sine kunder.

Når du har fått satt opp bloggen din og klargjort den er du klar til å følge denne guiden.

Hent inspirasjon under: