Home / Uncategorized / ENKLE boliglån refinansiering TIPS du trenger å vite

 

Akkurat nå er vi opplever noen av de laveste rentene i historien til bank. Ikke gode nyheter for savers, men hvis du er en hjemmeseier med et boliglån så kanskje du føler det klør å refinansiere? Og hvorfor ikke? Du ville være gal for ikke å dra nytte av disse all-time lows, ikke sant? Kanskje ikke.

For å gi deg en liten veiledning, har vi dykket ned i en verden av boliglån refinansiering.

First off, fakta: den globale økonomien er fortsatt ganske skjør. Europa har fortsatt massiv gjeld (som gjør USA), og det er frykt for at den kinesiske økonomien kanskje ikke så spenstig som i utgangspunktet trodde. Disse bekymringene har ført til et betydelig fall i amerikanske renter, har slike som ikke har blitt sett i over femti år.

Med den gjennomsnittlige renten på en tretti år boliglån i dag satte på litt over 4% er det fornuftig å begynne å se inn refinansiering av gjeld alternativer. Riktignok er de dagene av øyeblikkelig godkjenninger basert på noe mer enn en selv-sertifisert erklæring av inntekt borte, men med litt fotarbeid, kan du fortsatt finne en utlåner villig til å hjelpe.

Også, hvis kreditt poengsum er 740 eller over, og du har mer enn 20% egenkapital i ditt hjem så forvente å finne noen långivere ønske deg velkommen med åpne armer!

Nok allerede! Her er våre beste tips for alle som ønsker å refinansiere sine boliglån:

GJØR Långivere JOBBE FOR DEG

AKA: Shop rundt. Det er faktisk en ganske bred spredning av boliglån tilgjengelig akkurat nå. Sørg for at du gjør noen skikkelig research før du forplikter deg dine hardt opptjente penger.

I noen tilfeller vil du finne prisene kan variere med opp til 1%, avhengig av utlåner. Nå, vanligvis, er 1% ingenting – hvis prisen på en candy bar gikk opp med så mye du vil nok si, “hva så?” Men når du har en $ 250000 lån, kutte renten med ett prosentpoeng kan spare deg for ca $ 140 en måned av nedbetaling.

Men prisene er ikke det eneste punktet å vurdere – avgifter og add-ons kan treffe deg hardt, og du bør også være på utkikk etter en viss grad av service fra utlåner. Det er nok av gjennomgang nettsteder der ute som kan hjelpe deg å finne den informasjonen du trenger, men hvis du har en Internett-fobi da gjøre det på den gammeldagse måten – be dine venner, familie og naboer.

Her er noen eksempler på de skjulte avgifter du kan ende opp med å betale, hvis du ikke er forsiktig:

Søknadsgebyr ($ 75 til $ 300): Selv om lånet ditt forespørselen er avvist, må du betale denne avgiften.

Lån opprinnelse avgift: Dette kan koste deg opp til 1,5% av lånet rektor – ouch!

Kontrollgebyr (opp til $ 350): Ditt hjem kan trenge å bli sjekket for strukturelle problemer og angrep før refinansiere lånet er godkjent.

Advokat gjennomgang og lukking gebyr (opp til $ 1000): honorarer kan være skjønnsmessig, så spør.

HVOR ER DITT break-even punkt?

Hva jeg mener med “break-even point”? Dette er en sammenligning av hva det vil koste å beholde din nåværende boliglån versus refinansiering. Noen långivere legge øye vanning summer til boliglån i form av avsluttende kostnader.

Hvis du allerede har en lav sats av interesse, kan de endelige kostnadene forbundet med å tømme eksisterende lån ende opp med å koste deg mer i det lange løp. Bestemmer seg for å bytte til et nytt boliglån rett og slett fordi det er 0,8% billigere enn din nåværende hastighet kan være smertefullt.

I stedet regne ut hva det vil koste deg over lang sikt. Når du ser på et nytt tilbud du bør satse på en avtale som er minst 0,5% billigere og deretter faktor i break-even punkt – den tiden det vil ta for deg å gjenopprette noen avsluttende kostnader du må betale.

Du kan gjøre disse beregningene ved hjelp av penn og papir, men vi anbefaler at du prøver våre boliglån refinansiere kalkulator i stedet.

‘NO-STENGER-Cost’ avtaler ikke eksisterer

Lommebok med penger

I morgen, vil jeg gjerne dere alle til å bli med meg for en gratis lunsj. Ja, det stemmer – du betaler ingenting for maten du spiser, men for å komme på listen må du sende meg $ 60 hver (tross alt, det tar tid å skrive ut en invitasjon liste og tid er penger).

Ja, det var definitivt sleipe, men det er ikke annerledes i måten boliglån långivere arbeide. Selv en refinansiere pakke som touts det faktum at avsluttende kostnader er minimal, eller ikke-eksisterende, vil koste deg.

I de fleste tilfeller vil den avsluttende kostnader legge 1% til boliglån viktigste kostnader og kan komme i følgende former:

Upfront kostnad. Dette er den mest transparente kostnad som du må betale før du lukker ditt boliglån og utlåner er ansvarlig for å illustrere kostnadene.

Rullet i kostnadene. Avsluttende kostnader er lagt til din nye lån, og du betaler dem av i løpet av levetiden til boliglån. I utgangspunktet betyr dette at du vil være ansvarlig for høyere boliglån utbetalinger hver måned.

Ingen kostnader. Med denne typen lån, vil du ikke ha noen avgifter å betale, men renten vil bli høyere.

Det beste alternativet for deg er den som passer din nåværende finansielle situasjon. Er du i tvil, be din utlåner å skissere alle scenariene fra tidlig tilbakebetaling til en full tretti år boliglån. Alt du trenger å gjøre er å velge den som passer best.

GET A ‘RENTE-LOCK’

Den nåværende lave renter har ført til bankene mottar en overflod av låntakere som ønsker å refinansiere. I en hektisk verden er det lett å miste oversikten over hva som er blitt tilbudt til hvem og for hvor lenge. Riktignok bør utlåner IT-systemer holde rede på tilbudet, men bedre å være safe than sorry.

Be om banken din for å sende en kopi av det hastighetslåsen i å skrive. Detaljer må inkludere den prisen du har blitt tilbudt og utløpsdato. Denne informasjonen kan sendes i posten eller elektronisk.

I de fleste tilfeller er en sats-lås satt i seksti dager (det er ganske mye industristandard). Hvis de tilbyr en kortere sikt så må du være komfortabel at du og banken kan lukke avtale før låsen utløper. Hvis de ikke vil tilby seksti dager, og kan ikke bekrefte avtalen vil bli sluttført før utløpsdatoen, se et annet sted for din økonomi.